Tuin De Olde Veld Hoeve

Chantal en Gerard Liesveld, Ruurloseweg 76, 7255 MA Hengelo Gld

Landschapstuin, entree € 3,50 pp, groepen € 5,- pp, incl koffie/thee, rondleiding.

06-14590139   deoldeveldhoeve@gmail.com   

Deze midden in de mooie streek De Achterhoek gelegen tuin, is ondanks dat hij nog relatief jong is, bezoek meer dan waard.

In een paar jaar tijd is het gelukt om het ruime perceel van in totaal 2 hectare om te toveren in een siertuin van 4000m2 met strakke hagen in combinatie met Engelse borders in organische vormen. De vaste planten, siergrassen en de combinatie met oude bomen geven dit gedeelte een sprookjesachtige sfeer. Door de diversiteit aan planten zal de tuin van mei t/m oktober bezoekers verrassen. Het weidse uitzicht over de groene velden, waar u regelmatig de hazen ziet lopen en weidevogels kunt spotten, onderstreept de landelijke ligging. Via een boomgaard en moestuin komt u in het natuurlijkere gedeelte van de tuin, er is een (wilde) bloemenweide met o.a. vele inheemse planten, diverse zitjes en een rabatten-bos waar reeën steeds naar terugkeren en waar het gezang van vogels oorverdovend is.

In het voorhuis van de boerderij vind u een B&B.

Welkom In De Tuin

Helaas gaat de open tuin route rond Hengelo Gld dit jaar niet door.

Wij van De Tuin Rondom zijn wel regelmatig open, op afspraak en verschillende opentuin dagen .

Zie de open tuin pagina voor meer informatie. 

 

Wij zijn niet dol op digitale cookies, maar helaas zijn Google en Instagram dat wel. Zonder akkoord zijn de Google kaart en de Instagram foto’s niet te zien. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK