Foto en video

Hier komen meer spannende foto’s, animaties en video’s. Deze pagina wordt steeds leuker, wacht maar af.

Onze laatste Instagram foto’s:

🇳🇱 Zoek de verschillen. 🇬🇧 Find the differences.  . #zoekdeverschillen #findthedifference #detuinrondom #thewraparoundgarden #mijntuinvandaag #mygardentoday.
Pennisetum Hameln  🇳🇱 Waarschijnlijk de meest verkochte Pennisetum in Nederland. En het is ook gewoon een hele mooie en sterke plant! En dan de ochtendzon erop ….prachtig! 🇬🇧 The Pennisetum that probably is the one most sold in the Netherlands. And it is a very beautiful and strong plant. And then the morning sun shining on it…wonderful! #pennisetumhameln #siergrassen #ornamentalgrasses #mygardentoday #mijntuinvandaag #meingartenheute #detuinrondom #thewraparoundgarden.
🇳🇱 Het mistige ochtend seizoen is weer begonnen. Dat geeft de tuin zo’n fijne mysterieuze sfeer. 🇬🇧 The foggy morning season has started again. This gives the garden that wonderful mysterious atmosphere.  .#foggymorning #mistymorning #mistigeochtend #geheimzinnig #detuinrondom #mysterious #thewraparoundgarden. #mygardentoday #mijntuinvandaag.
Planten te koop / Plants for sale 🇳🇱 we hebben al een aardige voorraad planten opgepot voor de volgende open tuindag. Natuurlijk Gaura en Verbena en nog veel meer😊 Kom vooral langs op zondag 2 oktober! 🇬🇧 We have potted up a nice amount of plants for the next open garden day. Of course Gaura and Verbena and a lot more😊 Do come and visit us on oktober 2nd! #opentuinendagen #opentuindag #detuinrondom #thewraparoundgarden.

Een time-lapse video van het Hoofdpad en de Megaborder van 2015 - 2020, elke maand een foto. Wij documenteren graag de voortgang van de tuin en het is leuk om te zien hoe De Megaborder zich ontwikkeld door de jaren en seizoenen heen.

De Red Sentinel sierappel door de seizoenen heen. Zo aangeplant dat we vanaf de bank dit uitzicht hebben.

De Forsythia komt elk jaar weer prachtig in bloei.

Klik maar eens op de Iris germanica

We hebben soms geheimzinnige gebeurtenissen in De Tuin Rondom.

Wij vinden het ook erg belangrijk dat je in de tuin lekker kunt zitten en een beetje om je heen kijken. Daarom hebben we een aantal bankjes strategisch in de tuin geplaatst zodat wij en bezoekers er nog beter van kunnen genieten. Ook in de winter.

Tjonge, dat was een eind naar beneden scrollen. Gelukkig staat hier toch iets, anders was dat helemaal voor niks. Als beloning deze foto van onze vijver met het fijne bankje. Op de voorgrond de mooie rode bloemen van de Geum ‘Scarlet Tempest’.

Wij zijn niet dol op digitale cookies, maar helaas zijn Google en Instagram dat wel. Zonder akkoord zijn de Google kaart en de Instagram foto’s niet te zien. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK