Foto en video

Hier komen meer spannende foto’s, animaties en video’s. Deze pagina wordt steeds leuker, wacht maar af.

Onze laatste Instagram foto’s:

🇳🇱 Het is fijn als een tuinplan begint te werken. Dit voorjaar heb ik de Deschampsia baan in Het Berkenbos uitgebreid door de bestaande exemplaren flink te splitsen en herplanten. Met nog een paar kratjes erbij gekocht begint het nu echt ergens op te lijken. We zijn nog maar op de helft maar volgend voorjaar doe ik weer een splits en scheur actie en dan zou het aardig gevuld moeten zijn. Dit is ook een heerlijke plek om te zitten als het warm is tijdens een opentuin dag. Morgen bijvoorbeeld tijdens de opentuindag van @groei_en_bloei Doetinchem. We zijn open van 11:00 tot 17:00. Met cake. 🇬🇧 It’s great when a gardenplan comes together. Last spring I extended the Deschampsia trail by dividing and replanting the existing ones. With some additional plants from the nursery it really is beginning to look the part. We’re only half way but next spring I’m going to do another divide action and then It should be nicely filled. This is also a really nice spot to sit when it’s warm during an open garden day. Tomorrow for instance, at the open garden day @groei_en_bloei Doetinchem. We’re open from 11:00 to 17:00. With cake.  .
Pennisetum ‘Red Bunny Tails ‘ 🇳🇱 Deze Pennisetum bloeit vroeg in het jaar en de fluffy aartjes verkleuren van roodbruin naar lichtbruin. Als het late licht erop valt en in combinatie met donkerbladige planten is dat zo mooi… 🇬🇧 This Pennisetum is an early flowerer and the fluffy inflorescences change from brown red to light brown. When the evening light falls on them and in combination with dark leaved plants it is so beautiful… #pennisetumredbunnytails #pennisetum #detuinrondom #thewraparoundgarden #perennials #vasteplanten #siergras #ornamentalgrasses.
🇳🇱Eindelijk een beetje regen. Al geven ze ons hier nooit de beloofde hoeveelheden, we zijn blij met elke drup. De planten ook en ze klampen zich er uit alle macht aan vast. 🇬🇧Finally some rain, although they never give us the promised quantities, we are happy with every drop. The plants too, they hang on to them with everything they got.  .  .#rain #eindelijkregen #nattebillen #druppels #detuinrondom #thewraparoundgarden.
Buddleja davidii 'Black Knight' 🇳🇱 Deze spectaculair donkere vlinderstruik is een cultivar uit de jaren vijftig van de beroemde Nederlandse kwekerij Moerheim. Kreeg in de jaren 90 nog een Award of Garden Merit. Echt een aanrader en wij hebben bijna 30 vlinderstruiken in onze tuin staan😊 🇬🇧 This spectacular dark butterfly bush is a cultivar selected in the Fifties by the famous Dutch nursery Moerheim. It received a Award of Garden Merit in the Nineties. We can really recommend this one and we have almost 30 Buddleja’s in our garden 😊 #buddlejadavidiiblackknight #buddlejablackknight #vlinderstruikblackknight #detuinrondom #thewraparoundgarden #wildgarden #wildetuin

Een time-lapse video van het Hoofdpad en de Megaborder van 2015 - 2020, elke maand een foto. Wij documenteren graag de voortgang van de tuin en het is leuk om te zien hoe De Megaborder zich ontwikkeld door de jaren en seizoenen heen.

De Red Sentinel sierappel door de seizoenen heen. Zo aangeplant dat we vanaf de bank dit uitzicht hebben.

De Forsythia komt elk jaar weer prachtig in bloei.

Klik maar eens op de Iris germanica

We hebben soms geheimzinnige gebeurtenissen in De Tuin Rondom.

Wij vinden het ook erg belangrijk dat je in de tuin lekker kunt zitten en een beetje om je heen kijken. Daarom hebben we een aantal bankjes strategisch in de tuin geplaatst zodat wij en bezoekers er nog beter van kunnen genieten. Ook in de winter.

Tjonge, dat was een eind naar beneden scrollen. Gelukkig staat hier toch iets, anders was dat helemaal voor niks. Als beloning deze foto van onze vijver met het fijne bankje. Op de voorgrond de mooie rode bloemen van de Geum ‘Scarlet Tempest’.

Wij zijn niet dol op digitale cookies, maar helaas zijn Google en Instagram dat wel. Zonder akkoord zijn de Google kaart en de Instagram foto’s niet te zien. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK