Foto en video

Hier komen meer spannende foto’s, animaties en video’s. Deze pagina wordt steeds leuker, wacht maar af.

Onze laatste Instagram foto’s:

Clematis vitalba   🇳🇱 Ik stel het afknippen toch nog maar even uit. Nog even genieten van van die prachtige, sierlijke pluizebollen. 🇬🇧 I'll postpone cutting it for a little while longer. Just to enjoy those beautiful, graceful fluff balls.  #clematisvitalba #oldmansbeard #nognietsnoeien #detuinrondom #thewraparoundgarden
🇳🇱 Foto 1 zat om foto 2. Nu niet meer, met dank aan spechten en weer.  🇬🇧 Photo 1 was wrapped around photo 2. Not anymore, thanks to woodpeckers and weather.   . #detuinrondom #thewraparoundgarden #mygardentoday #mijntuinvandaag.#robinia #robiniapseudoacacia.
🇳🇱 De Tuin Rondom ochtendploeg op een vroeg inspectie rondje.  🇬🇧 The Wraparound Garden morning shift on an early inspection round.   . #detuinrondom #thewraparoundgarden #mygardentoday #mijntuinvandaag.  #morninglight #ochtendlicht. #wintertuin #wintergarden.
Forsythia   🇳🇱 Hoe is het mogelijk dat ik elk jaar weer blij verrast ben als de eerste Forsythia bloemetjes open gaan? 🇬🇧 How is it possible that I am pleasantly surprised every year again when the first Forsythia flowers open?  #forsythia #voorjaarskriebels #springsurprise #detuinrondom #thewraparoundgarden

We zijn erg trots op dit moooie artikel van Katja Staring en Sandra Verkic  in de Groei en Bloei.

En nog een leuk artikeltje in de Contact. Het hele verhaal met foto’s staat hier op de site Op Morgen.

We hebben soms geheimzinnige gebeurtenissen in De Tuin Rondom.

Wij vinden het ook erg belangrijk dat je in de tuin lekker kunt zitten en een beetje om je heen kijken. Daarom hebben we een aantal bankjes strategisch in de tuin geplaatst zodat wij en bezoekers er nog beter van kunnen genieten. Ook in de winter.

Tjonge, dat was een eind naar beneden scrollen. Gelukkig staat hier toch iets, anders was dat helemaal voor niks. Als beloning deze foto van onze vijver met het fijne bankje. Op de voorgrond de mooie rode bloemen van de Geum ‘Scarlet Tempest’.

Een time-lapse video van het Hoofdpad en de Megaborder van 2015 - 2020, elke maand een foto. Wij documenteren graag de voortgang van de tuin en het is leuk om te zien hoe De Megaborder zich ontwikkeld door de jaren en seizoenen heen.

4 jaar ons uitzicht vanaf de bank op de Red Sentinel sierappel. En op wereld rondom De Tuin Rondom. Neem de tijd en word net zo Zen als wij als we hier zitten.

De Forsythia komt elk jaar weer prachtig in bloei.

Klik maar eens op de Iris germanica

Wij zijn niet dol op digitale cookies, maar helaas zijn Google en Instagram dat wel. Zonder akkoord zijn de Google kaart en de Instagram foto’s niet te zien. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK