Foto en video

Hier komen meer spannende foto’s, animaties en video’s. Deze pagina wordt steeds leuker, wacht maar af.

Onze laatste Instagram foto’s:

Monty Dog and the cows 🇳🇱Hij zou ze zo graag bijeendrijven! 🇬🇧 He would love to herd them! #monty #koeien #koeienindewei #cows #detuinrondom #thewraparoundgarden
Clematis vitalba 🇳🇱In de volgende prachtige fase, en blijft nog de hele winter mooi! 🇬🇧In the next lovely stage, and stays beautiful all winter! #clematisvitalba #secretgarden #degeheimetuin #detuinrondom #thewraparoundgarden #natuurtuin #opentuin
De rode en de gele Honka Dahlia’s bloeien. Ze hebben de aanvallen van de slakken doorstaan en zijn nu blijkbaar niet meer lekker dus ze gaan aan de slag. 🇬🇧 The red en yellow Honka Dahlias are in flower. They endured the attacks by the slugs and snails and now apparently aren’t tasty anymore so they can get on with it.  .#dahliahonka #detuinrondom #thewraparoundgarden.
🇳🇱 Voor mij is transparantie een belangrijk element om in de tuin te gebruiken; het brengt mysterie en verassing en maakt het geheel spannender. Hier zijn we in De Tweemetertuin en kijken van verschillende kanten door de Molinia arundinacea 'Windspiel'. Een prachtig, ruim twee meter hoog gras dat, zoals de naam al zegt, heel fijn met de wind ‘spielt’. De pol moet nog flink groeien om een groter deel van De Tweemetertuin als door een vitrage te kunnen aanschouwen, maar het begin is er. 🇬🇧 Transparency for me is an important element in the garden; it brings mystery and surprise and makes it overall more exciting. Here we are in The Twometergarden and look from different angles through the Molinia arundinacea 'Windspiel'. This is a wonderful, over two meter high grass that, as the names suggests, plays cheerful with the wind. It still has to form a larger clump so you can see a bigger part of The Twometergarden like through a gauze, but we are at the beginning of a beautiful friendship.  .#moliniaarundinaceawindspiel #pijpestrootje #moorgrass #detweemetertuin #thetwometergarden #gardendesign #tuinontwerp.

De Forsytia komt elk jaar weer prachtig in bloei.

Klik maar eens op de Iris germanica

Tjonge, dat was een eind naar beneden scrollen. Gelukkig staat hier toch iets, anders was dat helemaal voor niks. Als beloning deze foto van onze vijver met het fijne bankje. Op de voorgrond de mooie rode bloemen van de Geum ‘Scarlet Tempest’.

Een time-lapse video van het Hoofdpad en de Megaborder van 2015 - 2020, elke maand een foto. Wij documenteren graag de voortgang van de tuin en het is leuk om te zien hoe De Megaborder zich ontwikkeld door de jaren en seizoenen heen.

De Red Sentinel sierappel door de seizoenen heen. Zo aangeplant dat we vanaf de bank dit uitzicht hebben.

We hebben soms geheimzinnige gebeurtenissen in De Tuin Rondom.

Wij vinden het ook erg belangrijk dat je in de tuin lekker kunt zitten en een beetje om je heen kijken. Daarom hebben we een aantal bankjes strategisch in de tuin geplaatst zodat wij en bezoekers er nog beter van kunnen genieten. Ook in de winter.

Wij zijn niet dol op digitale cookies, maar helaas zijn Google en Instagram dat wel. Zonder akkoord zijn de Google kaart en de Instagram foto’s niet te zien. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK